Nytt bookingssystem på våre hytter

Selv om du har booket seng på nettet må du huske på å skrive deg inn i protokollen på hytta.
Selv om du har booket seng på nettet må du huske på å skrive deg inn i protokollen på hytta. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Vi er i ferd med å gå over til nytt bookingsystem. Som bruker vil du erfare noen endringer fra tidligere, men vi håper at dette skal oppleves enda enklere og mer oversiktlig for deg. Her er en inføring i hvordan du bruker det.


Ubetjente hytter i marka


Med det nye bookingprogrammet kan du bestille sengeplass til deg og ditt turfølge før du drar på tur. Foreløpoig gjelder dette på Høgevarde Nye, Toveseter og på Goliaten. VI jobber med å få over alle hyttene til det nye bookingsystemet.

Merk at på Goliaten og Svarvestolen er det kun forhåndsreserverte senger. På Garsjøkoia og Veslekillingen reserverer du hele enheten.

For å kunne bestille overnatting må minst én i turfølget være medlem i DNT og ha DNT-nøkkelen

Beskrivelse av booking:

  1. Klikk på "bestill overnatting" under den enkelte hytta. Alternativt kan du gå rett til bookingsiden booking.dnt.no, hvor du finner oversikt over hyttene.
  2. Husk at minst én av overnattingsgjestene må være medlem for å ha tilgang til DNTs standardnøkkel.
  3. Velg dato og antall senger, fyll inn navn, medlemsnummer og gjennomfør kortbetalingen. Om du skal på tur og skal besøke flere hytter, kan du reservere alt i samme bestilling.
  4. Ved gjennomført bestilling og betaling vil du få en bekreftelse på e-post og du er klar for tur!

Vilkår for avbestilling/endring av bestillinger:

  • Avbestilling og endring må skje senest 10 dager før oppholdet finner sted for full refusjon.
  • Avbestilling fra 9 inntil 5 dager før oppholdet, gir rett til 50% refusjon.
  • Avbestilling senere enn 5 dager gir ingen rett til refusjon.

Vi gjør oppmerksom på at du må ringe eller sende mail for å avbestille/endre en reservasjon senest innen midnatt senest ti døgn før avreisedagen. E-post: booking@dntdrammen.no

Vær oppmerksom på følgende ved avbestilling:

I denne versjonen av DNT hyttebooking må du kansellere hele bestillingen, dvs. alle sengene du har bestilt på en hytte, om det skulle bli en eller to som trekker seg fra en tur. Deretter må bestillingen gjennomføres på nytt, med riktig antall personer/senger. Er dere en gjeng som skal på tur, anbefaler vi derfor at hver person legger inn sin bestilling. Så slipper den som bestiller å gjøre hele registreringen på nytt ved eventuell avbestilling.

Nytt bookingsystem for hyttene- se video for gjennomgang:

Skrevet av Johan Fegri 12. juni 2018