Hyttevakt på Høgevarde

Nye Høgevarde
Nye Høgevarde Foto: Johan Fegri

Ny ubetjent hytte på Høgevarde har blitt en stor suksess. Det er forventet mange gjester ut over høsten. Vi søker i den sammenheng etter hyttevakt hver helg i september.

Hva er en hyttevakt?

Hyttevakta skal påse at gjester skriver seg inn i besøksprotokollen og betaler for oppholdet. De skal følge med på at gjestene tar del i den daglige rengjøringen av hytta og behandler avfall på rett måte. Ved stor trafikk på hytta organisere overnattingen og ellers være behjelpelig med forefallende arbeid.

Hyttevakten avlønnes med kr. 100,- pr. dag for førsteårsvakt, kr. 125,- pr. dag for andreårsvakt og kr. 150,- pr. dag for tredjeårsvakt. I tillegg dekkes kost, losji og reiseutgifter etter statens satser.

Høgevarde er en ubetjent hytte så hyttevakten må selv handle med seg det nødvendige for et opphold fra fredag kveld til søndag formiddag på hytta.

Hvem kan bli hyttevakt ?

Alle som er medlem av DNT og som har interesse for friluftsliv og arbeid i fjellet kan bli hyttevakter i DNT Drammen og Omegn Vi ser det som en fordel at du har en viss erfaring fra fjellturer på sommerstid og noe kjennskap til selvbetjeningssystemet vårt. 

Når er det behov for hyttevakter ?

Høgevarde har behov for hyttevakter hver helg i september og i høstferien (uke 40).


Ved interesse ta kontakt med Johan Fegri tlf. 913 50 764 eller e-post: johan@dntdrammen.noAnker


Takk for henvendelsen !

God stemning på Høgevarde
God stemning på Høgevarde Foto: Johan Fegri

Skrevet av Johan Fegri 1. september 2017