Føremelding uke 2: Hurum

Foto: Kaja Høgås

Mange oppkjørte løyper, best forhold i høyden og på skogsbilveiene. Noen steder kjørt med scooter for å pakke nysnøen, noen steder bare brøytet og ikke preparert.

Preparerte løyper helt ned til Mørkvann, samt traseen fra Sions Dal til Østernmyra. Kan være lite snø i disse traseene, spesielt i utforkjøringer. Fine skiforhold på Skogsbilveiene og i høyden. Deler av løypene er kjørt til med scooter for å trykke ned nysnø.

Brøytet, men ikke preparert: Semsporten, veien fra Røskestadvannet til Nøklemyr (pga. rehabilitering av demningen på Langvann), samt veien fra Røstad til Aklangen pga. tømmerdrift.

Se Hurum Turistforenings egen Facebook-side, samt skiforeningen.no for oppdatert føre- og preppemelding.

Skrevet av Åshild Woie 14. januar 2021