Onsdagspadling - 25

Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb

Om turen

Turen denne kvelden går fra Sjøboden ved Gyldenløve Brygge opp elva til friområdet på Muusøya og tilbake. Vi padler i et rolig tempo. Tur - retur er distansen ca. 8 kilometer. Sjøboden åpner kl. 1715. Vi legger opp til at alle skal være på vannet kl.1800. Beregnet retur til sjøboden ca. 2100. Vi tar en kafferast på Muusøya. Ta med deg litt mat og drikke.

NB! Husk å ta med hodelykt og/eller lykt til å sette på kajakken. Vi er inne i den delen av sesongen hvor mørket faller på mens vi er på vannet. Vi kan se frem til mange flotte turer på elva frem til sesongen avsluttes i oktober.

Melder du deg på turen må du kunne gjennomføre turen og distansen. Generell tauing/slep fra turens start til slutt har vi ikke anledning til. Tauing er noe vi gjør dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser underveis.

TRYKK HER for kart over området

Ferdigheter og utstyr

Dette er en åre 1 tur, deltakerne må ha våttkort og være 16 år eller eldre.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben.

Kle deg etter årstiden og turen du skal være med på, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær.

1 åre - Padling i svært skjermet farvann - Eksempel er et lite havnebasseng eller liten bukt. Basisferdigheter: Deltakeren må ha introduksjonskurs og være kjent med kameratredning. Turene egner seg for de fleste, også padlere som ønsker å utvikle egne ferdigheter. Vind opp til og med Beaufort styrke 1 – Flau vind (1-3 knop). Sjøgang 1 – Småkruset sjø med bølger opp til 0,1 meter i snitt. Ingen strøm og ingen annen trafikk.

Felles for alle turer er at de tilpasses de rådende værforholdene. Reisemålet vil kunne bli endret eller turen avlyst dersom forholdene tilsier det.

Her kan du følge vannstanden i elva: NVE Målestasjon ved Mjøndalen bru

Vi ønsker at alle skal ha trygge og gode opplevelse på vannet og oppfordrer alle til å se gjennom turinformasjonen dere finner på websidene våre. Følg disse lenkene: Gyldenløve Kajakklubb og Turprogram 2018