Familieleir på Hakkesetstølen, Geilo med Barnas Turlag

Turen starter i Drammen, hvor vi felles skal reise med toget som går kl. 09.00 til Geilo.
På Geilo fraktes vi med buss videre til Hakkesetstølen.
Vel fremme slenger vi fra oss sekkene og kler på oss utetøyet, for å ha ettermiddagen utendørs. Vi renner på akebrett og ski, og lager bålgrop hvor vi griller pølser og serverer kakao.
Vel inne igjen finner vi rommene våre, pakker ut og steller oss litt, for deretter å bli servert en deilig 3-retters middag av hyttevertinnen Torild.
Etter middag koser vi oss rundt peisen med spill og sosialt samvær.

Dagen etter våkner vi glad og fornøyde av masse fjelluft, og tusler sultne til frokostbordet. Her fyller vi magen og smører oss gode nistepakker. Idag skal vi på skitur, om været tillater det. Vi følger skiløypene vest- eller østover, og går så langt vi føler det passer. Så finner vi oss en koselig plass for rast og lek. Blir det veldig dårlig vær, har vi alternativer til innendørsaktivitet,
På ettermiddagen spiser vi igjen deilig middag hos Torild, og koser oss på hytta med lek og spill.

Lørdagen står vi opp og pakker oss ut av rommene før frokost.
Kanskje blir det tid til en liten rusletur i Geilo sentrum, før vi skal ta toget tilbake til Drammen kl. 10.55

Pris ikke-medlem/medlem:
Voksne og ungdom over 13 år       kr. 2.500,-/2.250,-
Barn 3 - 13 år                                 kr. 1.250,-/1.050,-
Barn under 3 år                              Gratis (må sove i foreldrenes seng)

Prisen inkluderer:
2 overnattinger
Frokost og niste to dager
3-retters middag 2 kvelder
Busstransport på Geilo
Aktivitets- og turledelse

Prisen inkluderer ikke togbillett, og denne må deltagerne bestille selv.

Pakkeliste:
Innetøy
Tøfler
Ulltøy
Vinter utetøy; vindjakke, tykk, varm jakke, skibukse/overtrekksbukse
Lue, votter, hals
Fleece/tykkere mellomlag
Varme (ull) sokker
Toalettsaker; husk solkrem
Ski/skisko/staver/akebrett; husk gjerne skismørning
Badetøy/håndkle
Matboks og termos
Sitteunderlag
Sekk til skitur
Solbriller
Gjerne et spill til kvelden

Velkommen med på to hyggelig dager på vinterfjellet!

Familieleir på Hakkesetstølen, Geilo med Barnas Turlag

Barnas Turlag inviterer til 3-dagers familietur på fjellet i vinterferien, på den hyggelig hytta Hakkesetstølen rett sør for Geilo. Turen starter i Drammen, hvor vi felles skal reise med toget som ...

Turleder:

• Veronica Sandberg