UT på tur Røyken og Hurum

13. juni kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur

Sommeravslutningstur til Håøya: Båt til sørenden (Ormeleina) og guidet tur over toppen (231 moh.) til (Tåjebukta) midt på øya. Lunsj på Naturverksted eller grill på festplass. Ca. 7 km. Middels til krevende tur pga høydeforskjell.

Båt fra Sætre brygge kl. 10.30. Retur fra Tåjebukta kl. 16.30. Ankomst Sætre ca. 17.00. Pris tur/retur kr. 100.-. Betaling direkte til turleder.

Avreise fra Røykenbadet kl.10.00.
OBS! Det er dårlig med parkeringsplasser i Sætre.

Påmelding til turleder Knut Helstrup
(tlf. 909 25 468).

Turene med Ut på tur Røyken og Hurum har fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris:                                 Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr:                  Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.