UT på tur Røyken og Hurum

16. mai kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur

Tur i Bårsrudmarka fra Høvikvollen til Bårsrudtjern - Aukevarden (213moh) Høvikvollen på ca. 9 km.
Oppmøte:
Røykenbadet kl. 10:00 eller Høvikvollen parkering kl. 10:15.
Middels krevende tur.

Turledere: Berit, 97413324, Campbell, 90856640.

Fast oppmøte:              Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris:                                 Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr:                  Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.