Kurs i kart og kompass

14. juni 2017 kl. 17:30 - 20:30
Voksne, Ungdom, Seniorer
Kurs, Kart- Og Kompasskurs, Kartogkompass
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)

Da kan du være med på et kurs over 3 timer, der vi først har en teoretisk gjennomgang av kart og kompass innendørs, og så har noen praktiske øvelser ute i skogen.

Kurset arrangeres i samarbeid med IF Sturla.

Sted: Sturlahuset og Hamborgstrømskogen, Drammen.

Tid: onsdag 14. juni kl. 17.30 - 20.00.
Oppmøte ved Sturlahuset på P-plassen ved Sturlahuset (Underlia 72, 3021 Drammen).

Ta med: kompass og kart over området (Drammen Nordmark 1:20.000 eller Finnemarka 1:50.000). O-kart over området får du utdelt på kurset. Hvis det regner, er det lurt å ha kartet i vanntett kartmappe.

Pris: kr. 100,- for DNT-medlemmer / kr. 250,- for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer enkel servering.

Instruktør: Linda Verde. Linda er flere ganger norgesmester og nordisk mester i orientering.

Koordinator: Jon Øvrehus, mobil 959 22 139.

Kurs i kart og kompass

Ønsker du å lære å bruke kart og kompass? Eller trenger du å friske opp gammel lærdom? Da kan du være med på et kurs over 3 timer, der vi ...

Turleder:

• Jon Øvrehus