Fjelltur med Ut på tur Lier til Liomseter

17. august
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Langsua Nasjonalpark, Langsua(Huldreheimen), Liomseter
Langsua (Huldreheimen) (se kart)

Vakkert beliggende på setervollen er Liomseter midtpunktet i Langsua nasjonalpark. Hytta er et ypperlig utgangspunkt for fine dagsturer i snilt terreng, og er et populært sted for folk i alle aldre. Det er også gode fiskemuligheter i området. Liomseter har vært seter for gausdølene i lange tider. I dag fremstår hytta moderne og solid, innredet i tradisjonsrik stil.

NB: Turen er forbeholdt deltakere fra turgruppa Ut på tur Lier.

PROGRAM
Oppmøte senest kl. 08.40 på Drammen togstasjon. Tog kl. 08.57 fra Drammen, ankomst Lillehammer kl. 11.40, minibuss videre derfra til Liomseter. Framme på hytta cirka kl. 13
På Liomseter venter det deilig lunsj. På ettermiddagen mulighet for liten tur fra hytta.
Det planlegges 4-5-timersturer i området de dagene vi er der. På kveldene blir det sosialt samvær og foredrag om aktuelle temaer.
Hjemreise: Minibuss fra Liomseter etter frokost. Tog fra Lillehammer kl. 12.08, ankomst Drammen kl. 15.02.

INFORMASJON
Pris: DNT-medlemmer kr. 4 600 / ikke-medlemmer kr. 5000. Prisen inkluderer: turledelse, togreise Drammen-Lillehammer t/r, bussreise i egen minibuss Lillehammer-Liomseter t/r, fullpensjon 3 døgn fra lunsj ankomstdagen t.o.m. frokost (med smøring av matpakke) avreisedagen.

Maks 13 deltakere.

Turledere: Tove Kristoffersen (mobil 905 70 377) og Jon Øvrehus (mobil 959 22 139).

Fjelltur med Ut på tur Lier til Liomseter

Turledere: