Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Arrangement

Dato
13. april 2016 kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, Bærum Turlag
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

På aktivitetskveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på sosialt samvær, glede, kjærlighet til natur og friluftsliv. I første omgang vil våre tilholdssteder være Eiksetra i Lier og Sæteren Gård i Bærum. En onsdagskveld i måneden på hver av stedene.

Alle kan være med uansett funksjonsnedsettelser. Vi har forskjellig vanskelighetsgrad på turene og aktivitetene. Aktivitetene vil variere avhengig av sesong og vær. Alle kveldene avsluttes med varm kveldsmat.

Vi vil gjerne at de utviklingshemmede har med venner og familie. Det vil bli tilrettelagt aktiviteter for alle. Det er med turledere fra DOT som tar seg av organisering av aktiviteter og bevertning. Vi er avhengig av at deltakerne kommer med ledsagere.

Tid: onsdager kl. 18.00 – 20.30. Frammøte på Eiksetra kl 18.00. Om du vil gå inn, er det 2 km fra betalingsbom og inn, ca 35 min gåtur.

Påmelding på e-post til eirik@dntdrammen.no innen mandagen i forkant av aktivitetskvelden.

Aktivitetskveldene får økonomisk støtte av Drammen Sanitetsforening.

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

På aktivitetskveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på sosialt samvær, glede, kjærlighet til natur og friluftsliv. I første omgang vil våre tilholdssteder være ...