Ut på tur Lier

19. mai kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktiivi100

Rundtur Sørsetra, Lamyr, Overskylda, parkering ved Øksne Gård, Vestsideveien 194. 9 km.

Turene med Ut på tur Lier  er et samarbeid med Lier Frivilligsentral og går på dagtid i flotte turområder i Lier og omegn. Her kan du bli kjent med nye stier og mennesker. Du får frisk luft og god mosjon. Vi tar oss tid til en god matpause og sosialt samvær.

Alle turene går på beina, også på vinteren. Vi tar forbehold om endringer i programmet med tanke på tidspunkt og vær / føreforhold.

På Facebooksiden Ut på tur Lier blir det lagt ut ytterligere opplysninger om hver enkelt tur og eventuelle forandringer i programmet. Vanligvis blir utdypende informasjon lagt ut søndagen/mandagen i forveien.

Turene ledes av turledere fra DNT Drammen og Omegn. Disse stiller opp frivillig og ulønnet.

Oppmøte og tid:

Vi har oppmøte på Haugestad for eventuell samkjøring til utgangspunktet for turen. Det er ønskelig med samkjøring med tanke på miljøet, og at det ofte er begrenset med parkeringsplasser.

Dersom ikke andre tidspunkt annonseres:

Avreise fra Haugestad kl 10.00.

Oppmøte på utgangspunktet for turen kl 10.15.

Gåturens varighet er inntil 4 timer, inkludert matpause.

Pris:
Gratis for DNT-medlemmer, kr 30 for ikke-medlemmer.

Det betales kr 10 pr. mil til sjåføren dersom du sitter på med noen.

Eventuelle bompenger fordeles på alle i bilen.

Ta med sitteunderlag, vann/termos, matpakke, ekstra genser om vinteren og sokkeskift. Turskoene bør tåle fuktighet. Om vinteren kan det være nødvendig med brodder.

Velkommen!