OVERNATTINGSTUR TIL DAMSLETT DNT UNG DRAMMEN (18-30 år)

21. mai kl. 12:00
22. mai kl. 13:00
Fellestur, Fottur, Damslett, Overnatting, Dntung, Dntungdrammen
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen

Bli med på overnattingstur til vår nye hytte Damslett!

Oppmøte er lørdag 7. mai på P-plassen på Damhaugen kl. 12. Der vil dere se to personer med turleder jakke. Vi går sammen opp til Damslett hytta som befinner seg på Damslett i Finnemarka nord for Solbergelva. Det vil ta mindre enn 1 time å komme fram til hytta. Når vi ankommer hytta, finner vi på noen aktiviteter og går en tur i området, før vi begynner på middagen (turlederne har med mat til middagen). Utover kvelden hygger vi oss med musikk diverse aktiviteter. Det blir mulig å sove ute i hengekøye eller inne på hytta

Dersom du mangler sovepose eller tursekk kan du låne det ved å legge til en merknad i kommentarfeltet når du melder deg på turen.

Praktisk informasjon blir sendt ut fra turleder ca. 7 dager før turen starter.

Ta på deg:

• behagelig klær å gå i.

Hvem passer turen for: Har du lyst å bli med på tur med jevnaldrende, kanskje sove i hengekøye? Da er denne turen noe for deg. Du trenger ikke forkunnskaper eller frilufts erfaring for å være med. Ta med deg hengekøya og bli med da vel! Denne turen passer for alle, da det er en lavterskelstur som vil gå i rolig tempo og lett terreng.

Oppmøte: P-plassen på Damhaugen kl. 12 på lørdag. Turlederne har på rød turlederjakke.

Overnatting: Overnatting ute i hengekøye eller inne på hytta (hytta har 6 sengeplasser inne + 3 soveplasser på sofaen).

Mat: Turlederne ordner mat middag lørdag. Ta med frokost for søndag en, snacks og noe godt å tygge på samt drikke.

Transport: Vi møtes på P-plassen på Damhaugen, sammen går vi til hytta. Deltakerne kommer seg til parkeringsplassen på egenhånd.

Ta med:

Ta med i tursekken:

• En tynn dunjakke eller vindtett jakke da det vil bli kaldt på kvelden
  • Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Hengekøye dersom du skal sove ute
  • Mat som beskrevet over
  • Varme klær etter vær og behov
  • Gode sko å gå i.
  • vannflaske (kjempeviktig)
  • matpakke for lunsjen lørdag og frokosten søndag
  • De som skal sove inne må ha med sengetøy, laken og putetrekk. Det finnes dyne og pute på hytta.
  • antibac i sekken
  • tannkrem og tannbørste
  • dagstursekk

Pris:
30kr for medlem og 100kr for ikke medlem.

Ønsker du å bli medlem i DNT - sjekk ut linken. Medlemskap gir lavere pris på turer og har mange andre fordeler.

Turledere:
Håvard Lie – tlf. 938 15 679 – haavard.lie1997@gmail.com