Ut på tur Drammen

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100

Tverråsen, Sommerjuvet.
Buss 14 fra plattform C kl 09.55 til Underlia snuplass. 14 km.
Turleder: Erik Nøkleby, tlf. 911 22 084.

Velkommen med i turgruppen Ut på tur Drammen. Hver onsdag går vi sammen på tur i ulike områder. De fleste turene går innenfor Drammens nærområder. Turene er åpne for alle.
For medlemmer i DNT er turene gratis. Ikke-medlemmer betaler kr 30, helst til vipps nr 618307.
Ved kontant betaling, unngå veksling.

Tid og sted for oppmøte blir oppgitt for hver enkelt tur. Mange turer innebærer buss/tog til utgangspunktet for turen. Ved starten av turen, registrerer turlederen alle deltagere med navn og telefonnummer. Dette er både av sikkerhetsmessige årsaker og for vår statistikk.

Ta med niste, mat/drikke, som inntas ved en rast omtrent halvvegs på turen. Sitteunderlag er som regel nødvendig. Det kan også være behov for ekstra drikke, spesielt på varme dager. Det er behov for god bekledning/fottøy, tilpasset værtype og årstid. På vinterstid vil det som regel være behov for brodder/støvler med pigger.

Kontaktinformasjon Administrasjonen: Tlf. 32 25 51 40, e-post: kontoret.drammen@dnt.no

På Facebook-siden Ut på tur Drammen blir det lagt ut ytterligere opplysninger om hver enkelt tur og eventuelle endringer i programmet. Vanligvis blir disse opplysningene lagt ut 2 dager før turen skal gjennomføres.