Ut på tur Eiker

24. mai kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktiivi100

Røysåsen/Skiveåsen/Balatjernsåsen. Kjører til Harakollen. Tung tur (lang).

"Ut på tur Eiker" er ei turgruppe som går fottur hver tirsdag i de flotte turområdene i Nedre og Øvre Eiker.

Fast oppmøtested er P-plassen på Eikersenteret, bortenfor vaskehallen, kl. 10.00. Varighet til ca. 15.00.
Samkjøring i private biler til turens startsted. Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 15,- pr. mil.

Ta med niste, drikke og sitteunderlag, benytt solid og stødig fottøy og ta gjerne med litt ekstra klær - etter vær og årstid - og bli med på trivelige turer i Nedre og Øvre Eiker! Om vinteren kan det være nødvendig med brodder eller pigga støvler/sko og staver.

Turdeltakelse er gratis for turistforeningsmedlemmer, og koster kr. 30,- pr tur for andre.

Spørsmål? Kontakt turlederne for gruppa:
Tore Haare, tlf. 930 57 242, Gro Aaby Haare, tlf, 411 43 618, Anne Hagen, tlf. 958 12 477, Bjørn Monsen, tlf. 958 31 004, Oddvar Hilleren, tlf 913 99 603.

Følg også med på gruppas Facebookside "Ut på tur i Eiker". Der blir detaljer lagt ut før hver tur, samt evt. endringer kunngjort.

Alle er velkomne til å bli med!