Onsdagspadling - 7

Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb

Om turen

Turen denne kvelden går fra Sjøboden ved Gyldenløve Brygge til friområdet ved Gilhusodden og tilbake. Det blir en pause på Gilhusodden og muligens en liten sving opp Lierelva. Vi padler i et normalt turtempo. Tur - retur er distansen 7,2 kilometer. Sjøboden åpner klokken 1745. Målsettingen er at alle skal være på vannet 1830.

Denne turen følger rute 7 i padleleden i Drammenselva og fjorden.

HER finner du en beskrivelse denne ruta på Ut.no

HER finner du informasjon om Gyldenløve Kajakklubb

HER finner du de 33 rutene i Padleden i Drammenselva og fjorden på Ut.no

Deltakelse - Du må melde deg på denne turen.

Trykk: - Meld deg på! -  Husk å krysse av for at du har lest vilkårene og trykk Bekreft. Er du meldt på vil du motta en epost.

Gradering og ferdighetsnivå

De organiserte turene er gradert med stjerner og ferdighetsnivåer. Deltakerne på turen må ha våttkort og være 16 år eller eldre. Det er deltakerens ansvar å vurdere egne ferdigheter, padleteknikk, styrke og kondisjon mot det som fordres for å delta på turen.

Vi padler i normalt turtempo 6 kilometer pr. time. Deltakere som melder seg på en tur uten nødvendige ferdigheter vil ikke kunne delta på turen. Generell tauing (slep) har vi ikke anledning til å gjennomføre. Felles for alle turene er at de tilpasses de rådende værforholdene og at ruta vil kunne bli lagt om, og turen utsatt eller avlyst.

Turene vil ha graderingene Middels: 1 og 2 stjerner (* / **) - Padling i svært skjermet og skjermet farvann. Grunnleggende kunnskap i å kunne tolke vær, vind, strøm og annen båttrafikk. Ferdighetsnivå tilsvarende grunnkurs hav.

Les gjennom denne informasjonen før turen:

Kajakk og utstyr

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben.

Kle deg etter årstiden og vanntemperaturen, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med varme klær i en vanntett pakkpose, litt mat og kald/varm drikke og hodelykt når det er påkrevet.

God tur på vannet!

Turleder: