UT på tur Røyken og Hurum

8. juni kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Dagstur, Nærtur, Aktivi100

Holmsbu kirke – Bjerkelund – Holtnesdalen – Sørenseneika/Støa – Holmsbu sentrum. En tur gjennom flott og variert natur, bl. a. Holtnesdalen naturreservat. En middels og opplevelsesrik tur;8-9 km.
Turledere: Odd (97535734), Alfred;

Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua kl. 10.00 eller kl: 10:20 ved Holmsbu kirke;

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken; oppmøte på Pendlerparkeringen nedenfor Legevakten på Bråset kl 10,00 , eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum; oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen, kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales på Vipps 909 25 468).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.

Det kan bli forandringer i programmet, men oppmøtested og -tid er det samme hver uke.
Følg med på vår Facebookside (Ut på tur Røyken og Hurum) for de nyeste oppdateringer!