Ut på tur Røyken og Hurum

30. mars kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Dagstur, Aktivi100

Tur på vei, skogsvei, og stier fra Ertsvikbommen via Knatvold til Haraldstangen, som er Hurums sørligste fastlandspunkt og en fantastisk sjøutsikt! Geologisk og botanisk meget interessant område. Returen samme vei. 8-9 km.

Turledere: Odd (97535734), Gro og Alfred.

Oppmøte kl. 10 ved Semsporten ved riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua for samkjøring til utgangspunktet, hvor det er begrenset med parkeringsmuligheter.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken; oppmøte på Pendlerparkeringen nedenfor Legevakten på Bråset kl 10,00 , eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum; oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen, kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales på Vipps 909 25 468).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.

Det kan bli forandringer i programmet, men oppmøtested og -tid er det samme hver uke.
Følg med på vår Facebookside (Ut på tur Røyken og Hurum) for de nyeste oppdateringer!