Luciapadling

Fellestur

Dato
13. desember 2021 kl. 18:00 - 19:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Dette arrangementet er over!

Lucia kveld på elva og Papirbredden

Luciakvelden er et samarbeide, og feiring av Lucia på vann, land og med musikk, mellom DNT Drammen og Omegn, Gyldenløve Kajakklubb og Danvik Skolekorps Messingensemble.

HER finner du en liten Lucia-video med musikk til inspirasjon.

OPPDATERING - Planen var å gjennomføre julekonserten inne på Drammensbiblioteket. For å unngå risiko for smitte vil ikke dette være mulig. Takk til biblioteket som stilte opp. Neste år kommer det nye muligheter

Luciakvelden er et samarbeide, og feiring av Lucia på vann, land og med musikk, mellom DNT Drammen og Omegn, Gyldenløve Kajakklubb og Danvik Skolekorps Messingensemble.

Den tradisjonelle Lucia-padlingen starter fra Gyldenløve Brygge kl. 1800. Kajakkene vil være pyntet med lys og Lucia er selvsagt med. Ved ankomst Papirbredden ca. 1830 spilles og synges Luciasangen og det blir en liten julekonsert.

Hele arrangementet er flyttet ut i frisk luft. Servering av mat og drikke anbefales ikke, så lussekattene og gløggen utgår. Men du kan jo ta med en termos til eget bruk.

Også takk til Katja Kammler og Danvik Skolekorps Messingensemble som har tatt utfordringen på strak arm og spiller julekonserten ute på Papirbredden. Det er i grunnen positivt så får mange gleden av å høre denne flotte gjengen med ungdommer spille.

Værgudene stiller også opp og byr på varmegrader på mandag.
 
Alle er velkomne, ta gjerne med deg barna og kom.
 
Vil de være Luciaer er det veldig trivelig.
 
Med førjulshilsen fra
Torill Flyen og Jens Petter Ørjansen
Gyldenløve Kajakklubb
DNT Drammen og Omegn

Katja Kammler
Dirigent Danvik Skolekorps

Kontaktinformasjon: