Vask og mal på Damslett

Dugnad

Dato
5. desember 2021 kl. 10:00 - 16:00
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Dugnad, Maling, Dntungdrammen, Damslett, Dnt-Hytte,
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Dette arrangementet er over!

Tid for å brette opp ermene og legge inn siste innsats på den flotte hytta Damslett, som snart står klar! Hvem er med?!?

Lørdag 4. des blir det vasking av hytta innvendig

Søndag 5. des blir det beising av hytta innvendig

 

Oppmøte: På øverste parkering ved Nerdammen (Solbergelva), kl 10.00. Vi holder på en god stund og er ferdige senest kl. 16.00.

Transport: Samkjøring er god kjøring, meld derfor fra ved påmelding om du disponerer egen bil og hvor mange du har plass til. Meld også fra dersom du trenger transport fra Drammen og opp til oppmøtested.

Ta med: Arbeidsklær som tåler å få maling på seg, drikke og noe å sitte på.

Mat: Felles lunsj. Meld fra om spesielle matbehov

Vi ønsker å vite hvor mange som blir med på dugnaden grunnet mat og kjøring - meld deg derfor på via påmeldingsknappen til høyre.

 

Vi ser frem til gode arbeidsøkter, i godt selskap, sammen med deg! :)

 

Litt om prosjektet:  I 2018 begynte DNT ung Drammen et prosjekt med å bygge sin egen ungdomshytte. Det ble bestemt at Damslett, en gammel hytte ved Nerdammen over Solbergelva skulle resturerest. Mye engasjement og iver gjorde at prosjektet vokste i takt med ambinisjonene og snart var planene om riving og bygging av ny hytte et faktum. Etter enormt mange timer med planlegging, finansiering, søknad om midler, byggetilatelse og rivningstilatelse kom arbeidet med riving i gang høsten 2020 og en ny hytte begynner nå å ta form. Ungdommene utfører mye av arbeidet med hytta i samarbeid med erfarne frivillige og profesjonelle fagfolk.

Når hytta er ferdig vil den fungere som ei ubetent DNT hytte, med standard DNT-lås. Hytta skal i tillegg fungere som en naturlig samlingsted for DNT ung Drammen-medlemmer. 

 

Er du interessert i å vite mer om DNT ung Drammen - sjekk ut Facebooksiden vår: @DNTungDrammen 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ole André Skonnord