Avlyst AVLYST-Onsdagsklatring

Annet

Dato
15. desember 2021 kl. 20:00 - 22:00
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Onsdagsklatring skal være et enkelt-å-være-med-på-tilbud til medlemmer i DNT Fjellsport Drammen. Det passer for alle som er interessert i klatring; for deg som lurer på om dette er noe for deg har en flott anledning til å prøve deg litt, og for deg som er "bitt av klatrebasillen" betyr det et fast tilbud å delta på hvor du vil møte kjente fjes.  

For deg som gjerne vil prøve klatring

Fra klokka 20.00 – 21.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptaukort, ledkort eller brattkort, som vil prøve klatring for første gang og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktørene. Det klatres da kun på de korte veggene, pluss buldring. Det vil være en nasjonalt godkjent klatreinstruktør fra DNT på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. 

Vi ønsker deg som har lyst til å prøve ut klatring og se om det er noe for deg hjertelig velkommen på onsdagsklatring og vil gjøre vårt for at det skal bli en positiv opplevelse som gir ønske om å bli med på et av våre klatrekurs.  Av sikkerhetsmessige grunner mener vi at det er viktig at alle som deltar på onsdagsklatring har vært gjennom nybegynnerkurs (eller har tilsvarende erfaring). Dette er vår måte å sikre at våre deltakere har en grundig opplæring i sikkerhet før man prøver seg på egenhånd eller blir med på torsdagsklatringene. Ved stor interesse kan vi avholde egne nybegynnerkurs for deltakerne.

 

For deg som har Topptaukort, Ledkort eller Brattkort

Deltakere med brattkort kan klatre når de vil i tidsrommet 20.00-22.00. Deltakere med brattkort kan klatre på hele alle vegger i hele senteret. Etter klokken 21.00 er instruktørene kun kontaktpersoner for DNT Fjellsport Drammen og jobber ikke som instruktører, men de svarer selvfølgelig på spørsmål hvis du lurer på noe. 

 

Hva trengs av utstyr? 

DNT stiller med seler, karabiner, taubremser og tau. Du må selv kjøpe eller leie kalk og sko (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. 

 

Hva skjer når du kommer til Klatreverket Drammen?

Når du ankommer Klatreverket Drammen henvender du deg i resepsjonen, og sier at du klatrer med DNT Fjellsport Drammen. Du må kjøpe inngang selv. Velger du å kjøpe klippekort på 10 eller 25 ganger vil du få 10% avslag ved å vise medlemskoretet ditt i DNT. Deretter møter du resten av gruppa i sofagruppen i resepsjonsområdet. Instruktørene har på seg tøy med DNT logo. 

Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon og lese gjennom og underskrive en ansvarserklæring.

I tillegg til å registrere seg inn, så er det viktig at alle som kommer henvender seg til en instruktør og melder i fra om at de er kommet for onsdagsklatring! 

Vi følger skoleåret og tar fri i vinterferien, påskeferien, sommerferien, høstferien og juleferien, samt helligdager.

Hvor: Onsdagsklatringen foregår på klatreverket Drammen https://klatreverket.no/drammen/klatre-hos-oss/apningstider/

 

Da sees vi på onsdag?