Grønn Fredag

Annet

Dato
26. november kl. 16:00 - 19:00
Passer for
Alle
Turtyper
Annet, , Dntung, Grønnfredag, Byttedag
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ta vare på det du har og gi friluftsutstyret ditt et nytt liv!

Du har kanskje sett at det ligger en nesten ubrukt jakke, eller en delvis slitt sekk på hylla? Og kanskje fjellskoene har blitt for små?

De fleste av oss har turklær og utstyr liggende hjemme som ikke blir brukt.  Fredag 26. november inviterer DNT ung Drammen deg til å bli med å ta vare på miljøet ved å gi friluftsklær og utstyr et nytt liv - bli med på den nasjonale gjenbruksdagen Grønn Fredag!

Sted: Friluftslivets hus i Drammen. (Lokalet over Turbutikken, inngang på baksiden)

Tidspunkt: Fredag 26. november, kl. 16.00-19.00

Hva: Det blir en hyggelig og sosial kveld på Friluftslivets hus der alle kan komme å kjøpe og selge brukte friluftsklær og utstyr. Her kan du finne noe fint til deg selv eller noen du er glad i og kanskje finner du en julegave eller to?

Det blir også reparasjonsstand, skopussestand og mulighet for å registrere seg i frivilligsystemet:

  • Vi stiller med symaskin og en person som kan gjøre små reparasjoner på tøy og utstyr, så ta med turtøy som trenger en liten fiks. Skal du ha ny knapp eller lignende, må du ta med det selv.
  • Ta med deg fjellskoene, så viser vi deg hvordan du pusser og tar vare på skoene, slik at de varer lenge.
  • Er du frivillig hos oss, eller har lyst til å være det? Denne kvelden får du hjelp til å registrere deg i vårt nye frivilligssystem.

Det blir enkel servering, og god stemning :)

Hvordan får jeg solgt mine brukte friluftsklær og utstyr: Du kan levere inn brukte friluftsklær og utstyr for salg på selve kvelden eller i forkant.

  • I forkant: Utstyr og klær du ønsker å selge, kan du levere inn til Turbutikken vår i Nedre Storgate 10 mellom 22.-26. november i butikkens åpningstid.
  • På kvelden: Ta med det du vil selge og få det merket med informasjon ved ankomst.

Når du leverer produktet, får du en lapp og merker du produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Alt utstyr som ikke blir solgt må hentes i Turbutikken innen 30. november. Eller samme kveld ved stenging kl. 19.00. Utstyr som ikke hentes, gis til andre som har brukt for turklær og utstyr.

Husk at tøyet som leveres inn må være rent og i god stand.

DNT ung kan ikke ta ansvar for klær og utstyr som leveres inn, men vi gjør vårt ytterste for at tyverier ikke skal forekomme.

 

Kvelden er åpen for alle.

Velkommen til gjenbrukskveld i regi av DNTung Drammen!

 

DNT ung og POW Norge står bak Miljøvettreglene, som er enkle tips til hvordan du kan drive med friluftsliv på en mer miljøvennlig måte. Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes daglig, og vi ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes.
Husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr!

Grønn Fredag

Ta vare på det du har og gi friluftsutstyret ditt et nytt liv! Du har kanskje sett at det ligger en nesten ubrukt jakke, eller en delvis slitt sekk på ...

Kontaktinformasjon: