Onsdagspadling - 21

Voksne, Ungdom, Seniorer

Gyldenløve Kajakklubb

Om turen

Turen denne høstkvelden i September går fra Sjøboden ved Gyldenløve Brygge opp elva til friområdet ved Åssiden Elvepark, ved Muusøya, og tilbake. Ved Muusøya blir det en kaffepause og benstrekk. Vi padler i et normalt turtempo. Tur - retur er distansen +/- 8,8 kilometer.

Det blir mørkt om kvelden nå og noen magiske turer gjennom Drammen i kveldslys gjenstår frem til denne delen av sesongen avsluttes 6. oktober. Det er viktig å være godt synlige på vannet. Husk å ta med en hodelykt eller lys til å ha på kajakken.

Vi følger rute 6 i padleleden i Drammenselva og fjorden

Turledere denne kvelden er Torill Flyen og Annelise Kokkin

Sjøboden åpner klokken 1715 og målsettingen er at alle skal være på vannet 1800. Retur til Sjøboden 2100.

Deltakelse - Påmelding

Grunnet koronasituasjonen, og eventuelt behov for smittesporing, er det påkrevd med påmelding for denne turen. Personer som ikke er friske eller i karantene kan ikke delta.

Trykk: - Meld deg på! - og følg de enkle stegene.

Husk å krysse av for at du har lest vilkårene og trykk Bekreft. Er du meldt på vil du motta en epost som bekrefter dette.

Ferdighetsnivå og utstyr

Deltakerne på turen må ha våttkort og være 16 år eller eldre. Du må være i helsemessig og fysisk form til å kunne gjennomføre distansen og turen i normalt turtempo. Generell tauing (slep) har vi ikke anledning til å gjennomføre.

Turen har graderingen enkel/middels: 1/2 stjerner (*/**) - Padling i skjermet farvann. Grunnleggende kunnskap i å kunne tolke vær, vind, strøm og annen båttrafikk. Ferdighetsnivå tilsvarende grunnkurs hav eller introduksjonskurs, beherske kameratredning, ha god padleteknikk og kunne gjennomføre distansen.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben. Kle deg etter årstiden og vanntemperaturen, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det.

Les gjerne gjennom denne informasjonen før turen: På vannet og land ved onsdagspadlinger og andre turer

Smittevern - Vi fortsetter med de gode rutinene ut sesongen

Selv om det nå er lette i Covid19 reglene, husk at reglene om sosial distanse og hygiene for å hindre smitte gjelder.

Vi kommer til beholde rutinene for opphold i og ved Sjøboden ut sesongen med tilgang til desinfiseringsutstyr.

Har du leid en klubbkajakk anbefaler vi at du desinfiser den og åra før du tar dem i bruk.

Kajakken, vesten og åra skal alltid vaskes og skyldes etter bruk. Husk å tømme sittebrønnen for vann og svampe denne.

TRYKK HER for å gå til Veilederen for smittevern (Oppdatert august 2021)

TRYKK HER for å gå til Videoen for smittevern

Turledere: