Avlyst Klatrekveld på Klatreverket (13-30 år)

24. september kl. 17:00 - 19:00
Alternative datoer
Vis 2 andre datoer
12. november 2021
10. desember 2021
Fellestur, Klatretur, Dntung, Klatring
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Kvelden er for alle, uavhengig av nivå. Har du klatret lite, mye eller aldri klatret før - bli med! Det blir en sosial kveld der du får utfordret deg selv fysisk og psykisk i klatreveggen. Vi stiller med turledere med sikrekompetanse.

Oppmøte: I resepsjonen på Klatreverket Drammen kl. 17.00. Turlederene har på seg klær med DNT-logo.

Utstyr: Klær til å bevege seg i og drikkeflaske. Har du klatresko, sele og kalk tar du det med, ellers får du låne dette. Trenger du å låne utstyr melder du fra om dette i påmeldingen.

Pris:
Medlem 50 kr
Ikke medlem: 75 kr

Prisen inkluderer inngang og utstyrsleie.

Husk smittevern på tur og bli hjemme om du er sjuk. Vi følger Klatreverket Drammen sine smittevernsregler.

Klatrekveld på Klatreverket (13-30 år)

DNT ung Drammen inviterer til klatrekveld på Klatreverket Drammen (Tollbugata 115).  Kvelden er for alle, uavhengig av nivå. Har du klatret lite, mye eller aldri klatret før - bli med! Det blir en sosial ...

Turledere:

• Fariedon shaheed