UTEmandag (13-30år)

20. desember 2021
Fellestur, Fottur, Nærtur, Dntung
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli med DNT ung Drammen på UTEmandag

Hver mandag har vi en aktivitet du kan være med på. Tilbudet er gratis og du trenger ikke være medlem i DNT for å være med, men vi syns selvfølgelig det er hyggelig om du blir medlem. Informasjon om ukens aktivitet kommer forløpende.

Fast oppmøtested og tid: Møt opp foran Turbutikken til DNT Drammen og Omegn (Nedre Storgate 10/Gågata i Drammen) klokka 18.

Vi sees!

-----

29. november: Middag på Blektjernstua

Velkommen til Utemandag! Vi skal lage middag på Blektjernstua vi spiser ved hytta, ta med vann og godt humør! Møt opp utenfor DNT-butikken i Nedre Storgate kl. 18:00

Turleder: Ole Andre Skonnord

6. desember: Pepperkakebaking

Velkommen til pepperkakebaking. Oppmøte er utenfor DNT butikken, der vi går opp i andre etasje. Vi skal bake og pynte pepperkaker, og husk å ta med et godt humør og god stemning.

Turleder: Kjell Erling, 91520149

13. desember: Vi jobber med å finne et turmål for kvelden.
Mer info kommer.

Turleder: Amalie Fjellsøy og Håvard Lie

20. desember: Juleavslutning
Bli med på årets siste UTEmandag i DNT ung Drammen - denne mandagen blir feiret med førjulsmiddag på Friluftslivets hus som vi lager sammen. Oppmøte er utenfor turbutikken kl. 18. Vi håper dere blir med oss på juleavslutning og en sosial kveld før året er omme. Vell møtt! 🤩🎄✨

Turleder: Alisha Javis

-----

Vilkår for deltakelse på fellesturer: "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Er du interessert i å vite mer om DNT ung Drammen - sjekk ut facebooksiden vår: @DNTungDrammen

Tidligere aktiviteter:

6. sept: Volleyball

13. sept: Bli med på strandrydding!

20. sept: Bli med på kveldstur til Hamborgstrømpaviljongen med kanelsnurr!

27.sept: Kveldstur til Gamledammen - UTSATT!

4. oktober: Topptur à la Drammen sentrum

11. oktober: Bålkos på Prins Oscar utsikt

18. okt: Bli med på kveldstur til Gamledammen

25. okt: Hodelyktur i Bragernesåsen