Ut på tur Drammen

12. januar kl. 09:50
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100

Blektjern i Strømsåsen. Buss kl 09.50 fra plattform A i Øvre Strandgate til Skjellsbekk på Konnerud. Går til Blektjern. Samling ute på Blektjernstua. Går deretter ned til byen.

Velkommen med i turgruppen Ut på tur Drammen! Hver onsdag går vi sammen på tur i ulike områder i Drammen.

Turene er åpne for alle.

Ha med mat til en rast cirka halvveis på turen.

Oppmøte kl 10.00 hos Turistforeningen i Nedre Storgate 10/Gågata i Drammen dersom ikke annet er oppgitt.

Ved oppmøte registreres alle med navn og telefonnummer av hensyn til eventuell smittesporing.

Bragernesåsen. Går fra DNT.

Alle deltakere bes vise hensyn til avstandsoppfordring.

Kontaktinfo: Administrasjonen tlf.: 32 25 51 40   E-post: kontoret@dntdrammen.no

Følg med på Facebook-siden «UT på tur Drammen», der blir ukas tur lagt ut.

Ta med håndsprit/Antibac, mat, drikke, ekstra tøy og noe å sitte på. Staver kan også være lurt.

Turdeltakelse er gratis for DNT-medlemmer, kr. 30,- for ikke-medlemmer. Smittevernreglene blir fulgt.

Velkommen!