Kom deg ut-dagen Nore og Udval

Fellestur

Fra dato
4. september kl. 16:00
Til dato
5. september kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Komdegut, Barnasturlag, Overnatting
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, Barnas Turlag Nore og Uvdal
Turområde
Norefjell og Eggedalsfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med Barnas Turlag Nore og Uvdal på overnatting ved Langedragssetrene!

Vi møtes ved Langedragssetrene kl 16.00 og rigger leiren med de telt og lavvoer som skal settes opp. Deretter blir det middags laging. Her kan man enten ha med egen mat og kokeutstyr, eller man kan bestille middag fra Langedrag som serveres på setervollen.

Utover kvelden vil det bli leik, moro og historiefortelling.

Neste dag spiser vi frokost (man har med det man trenger selv) og pakker ned leiren. Deretter vil det være mulighet for å bruke dagen på Langedrag med de aktivitetene som er mulig der. Man vil få 50% avslag på inngangsbilletten. Her får man mulighet til å fore reinsdyr, elg og rev fra hånden. Ulv, gaupe, villsvin får man lære mer om og se når de får mat. Det yrer av liv på tunet og mange husdyr man kan kose med. Det vil også være mulig å kjøpe seg ekstra tur inn til ulv, gaupe og revene. Om været tillater det kan man også prøve seg på hundekjøring!

For de som ønsker vil det også være mulighet for å gå seg en fjelltur eller fiske ved Rovetjern (fiskekort kan kjøpes på Langedrag).

Det vil bli felles lunsj ved gapahuken nede på Langedrag. Gilde spanderer pølser til lunsj på alle deltakerne (en pølse pr. person).

 

Før overnattingen kan du være med på barnevennlig "kløvtur" med hest fra Langedrag
Turen er i regi av Langedrag Naturpark og Barnas Turlag Nore og Uvdal og  starter med oppmøte på ridebanen på Langedrag kl. 9.45. Denne turen koster 200kr pr person. Turfølget tar med seg noen hester som vil bære noe bagasje i tillegg til å være ridedyr for de som måtte ønske underveis. Deltagerne som ønsker å sitte på hest underveis vil bytte på å ri og gå. Målet for turen er å komme seg opp til Holmevannslærgret hvor det er fint for både folk og fe å ta en rast. Man har med egen matpakke for dagen. Her er også mulig å ta en forfriskende dukkert. Etter en times pause går vi videre på en runde tilbake til Langedrag og da Langedragssetrene. Vi regner med å være tilbake her ca kl 16.00. Her vil det da være mulighet for å være med Barna Turlag Nore og Uvdal på overnatting. Se informasjon over.

Turleder: Marie Thorson Østby Natten

Informasjon om hva du trenger å ha med deg kommer etter påmeldingsfristen er gått ut.

Påmelding for overnatting og/eller kløvtur gjøres til: marie@langedrag.no

Påmeldingsfrist: 1. september

Kom deg ut-dagen Nore og Udval

Bli med Barnas Turlag Nore og Uvdal på overnatting ved Langedragssetrene! Vi møtes ved Langedragssetrene kl 16.00 og rigger leiren med de telt og lavvoer som skal settes opp. Deretter blir det ...

Kontaktinformasjon: