Ut på tur Drammen

20. oktober kl. 10:10
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100

Ballklubbhytta. 12 km.  Buss 15 kl 10.10 fra plattform B til Underlia snuplass.

Busser/plattformer:  Plattform A er Øvre Strandgate, B er utenfor Mc. Donalds, C er Øvre Storgate,
  D er St. Olavs gate. Alle disse ligger på Bragernes-siden av elva.

Velkommen med i turgruppen Ut på tur Drammen! Hver onsdag går vi sammen på tur i ulike områder i Drammen.

Turene er åpne for alle.

Ha med mat til en rast cirka halvveis på turen.

Oppmøte kl 10.00 hos Turistforeningen i Nedre Storgate 10/Gågata i Drammen dersom ikke annet er oppgitt.

Ved oppmøte registreres alle med navn og telefonnummer av hensyn til eventuell smittesporing.

Alle deltakere bes vise hensyn til avstandsoppfordring.

Kontaktinfo: Administrasjonen tlf.: 32 25 51 40   E-post: kontoret@dntdrammen.no

Følg med på Facebook-siden «UT på tur Drammen», der blir ukas tur lagt ut.

Ta med håndsprit/Antibac, mat, drikke, ekstra tøy og noe å sitte på. Staver kan også være lurt.

Turdeltakelse er gratis for DNT-medlemmer, kr. 30,- for ikke-medlemmer. Smittevernreglene blir fulgt.

Velkommen!