Ut på tur Drammen

22. september kl. 09:30
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktiv100

Følger i hovedsak Topp3Turen fra Eiksetra turisthytte til byen. 18 km. Innleid buss fra Rutebilstasjonen kl. 09.30. Egenandel kr 50,-. De som har mulighet, betaler med Vipps til nr. 618307, DNT Drammen. Ved kontant betaling, unngå veksling. Pga turens lengde, anbefales ekstra mat/drikke i tillegg til vanlig niste.

Velkommen med i turgruppen Ut på tur Drammen! Hver onsdag går vi sammen på tur i ulike områder i Drammen.

Turene er åpne for alle.

Ha med mat til en rast cirka halvveis på turen.

Oppmøte kl 10.00 hos Turistforeningen i Nedre Storgate 10/Gågata i Drammen dersom ikke annet er oppgitt.

Ved oppmøte registreres alle med navn og telefonnummer av hensyn til eventuell smittesporing.

Alle deltakere bes vise hensyn til avstandsoppfordring.

Kontaktinfo: Administrasjonen tlf.: 32 25 51 40   E-post: kontoret@dntdrammen.no

Følg med på Facebook-siden «UT på tur Drammen», der blir ukas tur lagt ut.

Ta med håndsprit/Antibac, mat, drikke, ekstra tøy og noe å sitte på. Staver kan også være lurt.

Turdeltakelse er gratis for DNT-medlemmer, kr. 30,- for ikke-medlemmer. Smittevernreglene blir fulgt.

Velkommen!