Ut på tur Eiker

21. september kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100

Tur fra Eiksetra turisthytte i Lier til Drammen. Buss fra Hokksund til Eiksetra. Lang tur.

"Ut på tur Eiker" er ei turgruppe som går fottur hver tirsdag i de flotte turområdene i Nedre og Øvre Eiker.

Fast oppmøtested er P-plassen på Eikersenteret, bortenfor vaskehallen, kl. 10.00. Varighet til ca. 15.00.
Samkjøring i private biler til turens startsted. Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

På grunn av Koronasituasjonen kan oppmøtested bli der turen starter. Annonseres på Facebook, (Ut på tur i Eiker).

Ta med Antibac, niste, drikke og sitteunderlag, benytt solid og stødig fottøy og ta gjerne med litt ekstra klær - etter vær og årstid - og bli med på trivelige turer i Nedre og Øvre Eiker! Om vinteren kan det være nødvendig med brodder eller pigga støvler/sko og staver.

Turdeltakelse er gratis for turistforeningsmedlemmer, og koster kr. 30,- pr tur for andre.

Spørsmål? Kontakt turlederne for gruppa:
Tore Haare, tlf. 930 57 242, Gro Aaby Haare, tlf, 411 43 618, Anne Hagen, tlf. 958 12 477, Bjørn Monsen, tlf. 958 31 004, Oddvar Hilleren, tlf 913 99 603.
Alle er velkomne til å bli med!