Ut på tur Røyken og Hurum

20. oktober kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100

Bødalen Nordmark fra Høymyrdammen- går sørover til Bøsnipa på vestsiden av marka og retur på østsiden med mange flotte utsiktspunkter (luftig og svært høy fjellskrent); forsiktighet er påkrevd.
Turledere: Randi Kristiansen (414 25 034), Berit, Per.

Øvre parkeringsplass Røykenbadet kl. 10.00, eller på P-plass ved Høymyrdammen (Rustadveien); begrenset parkerings muligheter; samkjøring anbefales;

Lett/middels tur, ca. 7 km.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken; oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum; oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.