Ut på tur Røyken og Hurum

25. august kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Nærtur

Hyggen – Mastedalen – Hollenderen og noen side-stier som blir til en fin rundtur; sørvest- delen av Villingstadsmarka;
Middels, ca. 7 km., 200+ høydemeter.

Turledere: Campbell Day (908 56 640), Berit, Bjørn.

Oppmøte: Øvre parkeringsplass ved Røykenbadet kl. 10.00, eller ved Hyggen- stranda kl. 10.15

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken; oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum; oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.