Onsdagspadling - 2

5. mai kl. 17:45 - 21:00
Voksne, Ungdom, Seniorer

Om turen

YR melder regn på dagen på onsdag, men det skal bli opphold på kvelden. Turen denne kvelden går fra Sjøboden ved Gyldenløve Brygge opp elva til friområdet ved Åssiden Elvepark, ved Muusøya, og tilbake. Vi padler i et normalt turtempo. Tur - retur er distansen +/- 8,8 kilometer.

Turleder denne kvelden er Kent Wold Chrisensen.

NB! Vi gjør en liten endring i starttidspunktet i årets vår- og sommersesong. Målsettingen er at alle skal være på vannet 1830. Sjøboden åpner klokken 1745.

Denne turen er en av 33 ruter i Padleleden i Drammenselva og fjorden.

HER finner du en beskrivelse av denne ruta på Ut.no

Deltakelse - Påmelding

Grunnet koronasituasjonen, og eventuelt behov for smittesporing, er det påkrevd med påmelding for denne turen. Personer som ikke er friske eller i karantene kan ikke delta.

Trykk: - Meld deg på! - og følg de enkle stegene. Inntil 20 personer kan delta på turen. Husk å krysse av for at du har lest vilkårene og trykk Bekreft. Er du meldt på vil du motta en epost.

Smittevern

Bruk munnbind ved opphold i og ved Sjøboden. Der er det erfaringsmessig utfordrende å holde avstand.

I forbindelse med Covid19 har Gyldenløve Kajakklubb, i samarbeide med Eian Fritid, utarbeidet en Veileder for smittevern. Den beskriver rutinene som må følges ved turer og kurs, samt ved opphold i Sjøboden på Gyldenløve Brygge. Det er også laget en video som viser bruk av garderoben, toalettene og desinfisering/vask ved leie av klubbkajakker og utstyr.

TRYKK HER for å gå til Veilederen for smittevern

TRYKK HER for å gå til Videoen for smittevern

Utstyr og ferdighetsnivåer

Deltakerne på turen må ha våttkort og være 16 år eller eldre. Du må være i helsemessig og fysisk form til å kunne gjennomføre distansen og turen. Generell tauing (slep) har vi ikke anledning til å gjennomføre.

Turen har graderingen Enkel: 1 og 2 stjerner (* / **) - Padling i svært skjermet og skjermet farvann. Grunnleggende kunnskap i å kunne tolke vær, vind, strøm og annen båttrafikk. Ferdighetsnivå tilsvarende grunnkurs hav. For padleturer på Drammenselva fordres introduksjonskurs og at deltakeren behersker kameratredning.

Deltakerne må selv sørge for kajakk og nødvendig utstyr. Medlemmer i Gyldenløve Kajakklubb kan leie kajakk, åre, spruttrekk og vest av klubben. Kle deg etter årstiden og vanntemperaturen, i tørrdrakt eller våtdrakt når forholdene tilsier det. Ta alltid med noen varme klær, litt mat og drikke og hodelykt når det er påkrevet.

Les gjerne gjennom denne informasjonen før turen: På vannet og land ved onsdagspadlinger og andre turer

God tur på vannet!

Turleder: