Planleggingsmøte for høstens turer (13-30 år)

Arrangement

Dato
14. april kl. 18:00 - 20:00
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Turplanlegging, Turer, Møte, Dntung
Arrangører
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Dette arrangementet er over!

Høstens turer skal planlegges og DNT ung Drammen inviterer turledere til planlegginsmøte. Meld deg på og bli med å bestem hvilke turer og aktiviteter DNT ung Drammen skal ha høsten 2021. 

Du som turleder er helt essensiell for at DNT ung Drammen kan skape uforglemmelige turer til det unge folket i Drammen og Omegn. På planleggingsmøtet blir du kjent med oss som sitter i styret og andre engasjerte turledere, du får muligheten til å melde deg som turleder på eksisterende turer og - viktigst av alt - du får muligheten til å presentere din egen drømmetur. Det blir også informasjon om smitteverntiltak, tilpassing av fellesturer og aktiviteter. Dette blir en hyggelig og sosial kveld og vi gleder oss til å se deg!

Supert om du før møtet gjør deg noen tanker om hvilke turer du kunne tenke deg å være turleder på høsten 2021.

Pga. smittesituasjonen holdes møtet digitalt. Meld deg på via linken til høyre. Link til møtet sendes ut når påmeldingsfristen er ute. Logg deg gjerne på 5-10 min før møtet starter kl 18.00.

Møte er åpent for deg som allerede er en aktiv turleder i DNT ung, og for deg som er nysgjerrig på om dette kanskje kan være noe for deg i framtida. 

Vi gir også andre, som ikke deltar på møtet muligheten til å påvirke høstens turplan: Har du en tur du drømmer om eller kan anbefale andre? Send mail til ung@dntdrammen.no med forslag til turer du ønsker, så vil turforslagene tas med i planlegginsmøtet :)

Er du interessert i å vite mer om DNT ung Drammen - sjekk ut facebooksiden vår: @DNTungDrammen 

Kontaktinformasjon: