Digitalt Ambassadørkurs

4. januar kl. 08:00
1. mars kl. 23:00
Kurs, Turlederkurs, Frivillig, Ambassadørkurs
Dette arrangementet har allerede startet!

Ambassadørkurset er et kurs for alle frivillige, tillitsvalgte og ansatte, og gir en innføring i DNTs historie, kjernetilbud og verdier.

En DNT-ambassadør er et aktivt DNT-medlem som har god kjennskap til DNT og den aktuelle medlemsforening. DNT-ambassadøren er godt skikket til å profilere DNT og medlemsforening på stand, ulike arrangementer og turer.

DNT-ambassadørkurset egner seg for de som ønsker bedre kunnskap om DNT og medlemsforeningen.
Kurset er første trinn i DNTs turlederstige, og er obligatorisk for alle som ønsker å utdanne seg videre til turleder.

Kurset gjennomføres på "Motimate" og har du allerede en bruker på DNTs app for digital læring så ligger kurset der.

Om du ikke har en bruker på digital læring så registrer deg her og få tilsendt link til kurset.

Det blir ikke automatisk sendt ut kursbevis til de som gjennomfører ambassadørkurset, men det vil registreres i medlemsystemet til DNT. Ønsker du kursbevis så ta kontakt med oss.

Ønsker du flere turlederkurs eller ønsker du å være med som frivillig i vår forening er du velkommen til å kontakte oss.

Hilsen DNT Drammen og Omegn