FTU - Friluftsliv tilrettelagt for barn og unge

Arrangement

Dato
31. januar kl. 14:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, , Ftu
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til tilrettelagt friluftsliv for barn og unge i 2021!

DNT Drammen og Omegn skal i 2021 starte en friluftslivgruppe for barn og unge som har behov for et bedre tilrettelagt aktivitetstilbud der mestring og sosialt samvær vil stå i fokus. 

En gang i måneden vil det bli arrangert korte turer og ulike tilrettelagte aktiviteter. Dette kan være natursti, tarzanløype, ridning, kanopadling, klatring, aking, ski etc. Bålkos med mat og hygge vil være en stor del av tilbudet. Det vil bli servert enkel mat og drikke. 

Det vil også bli arrangert leir og overnattingsturer for barna i løpet av året. 

Det vil være turledere fra DNT Drammen og Omegn med, men alle deltagerne må ha med seg ledsagere, og vi ønsker også andre familiemedlemmer (søsken/besteforeldre etc.) velkomne til å delta. 

Oppstart er 31. januar på Hamborgstrømpaviljongen i Drammen. Sted for oppmøte kan variere i forhold til hvilke aktiviteter som er planlagt. Dette vil bli informert om i god tid. 

Les mer om FTU og DNT Tilrettelagt her

Følg gjerne vår facebook-gruppe her

Aktiviteten er opprettet i forbindelse med midler mottatt av Stiftelsen DAM; "Stimuleringsprogram for helsefrivilligheten" 

FTU - Friluftsliv tilrettelagt for barn og unge

Velkommen til tilrettelagt friluftsliv for barn og unge i 2021! DNT Drammen og Omegn skal i 2021 starte en friluftslivgruppe for barn og unge som har behov for et bedre tilrettelagt ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Frøydis Neprud