Toppturening i Aron DNT Fjellsport

Velkommen til toppturtrening i Aron.

Vi legger grunnlaget for vårens toppturer i fjellet. Treningen passer for alle som har lyst til å gå topptur på ski, ta med skiutstyr for topptur og gjerne også sekk med innhold for topptur, så blir du vant til å gå og kjøre på ski med sekken på ryggen.

Underveis frisker vi på turns - og søketeknikk for de som ønsker og har med seg sender/mottaker og søkestang.

Oppmøte er på parkeringen ved Aron Skisenter i Drammen onsdag 10. februar, 10. mars og 24. mars klokken 18:00.

Vi går en eller to turer (280 høydemeter) avhengig av lyst og humør.
Varighet 2-3 timer.

Samlingene koster ikke noe, men du må melde deg på her på siden for at vi skal kunne registrere hvem som er med.

Ansvarlige turledere
Vibeke Sundling (924242360), Sveinung Tofte (95700037) og Frode Abedissen (911 52 695).

Toppturening i Aron DNT Fjellsport

Velkommen til toppturtrening i Aron. Vi legger grunnlaget for vårens toppturer i fjellet. Treningen passer for alle som har lyst til å gå topptur på ski, ta med skiutstyr for topptur ...

Turledere:

• Sveinung Kjær Tofte