Avlyst Ut på tur Røyken & Hurum

21. april kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Dagstur
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Tur gjennom Auke til Grav på Klemmetsrudveien til Aukemarka og lunsj ved gapahuken vest for Bårsrudtjernet. Retur over Aukevarden til Eikeleina. Noe ulendt stier og kraftig stigning underveis. 10 km. Middels tur med krevende partier.
Turledere: Berit (974 13 324),Bjørn,Randi.

Oppmøte: Øvre parkeringsplassen ved Røykenbadet, eller KIWI Bødalen kl. 10:00, eller
P-plassen ved BIF-huset i Aukeveien, Bødalen kl. 10:15.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Påmelding til turleder pga Corona-situasjonen. Max 40 deltakere.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (Vipses til 909 25 468).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.