Avlyst Ut på tur Røyken & Hurum

14. april kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Dagstur
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Raumyråsen – Tofteåsen. En fantastisk utsiktstur i variert natur! Mye bratt opp- og ned-terreng. Krevende tur. Turlengde 9 - 10 km.
Turledere: Odd Lund (975 35 734), Alfred Strøm og Gro Nordahl.

Oppmøte: Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua kl. 10.00, eller ved på
p-plassen på Skjæra på Tofte kl.10.30.

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Påmelding til turleder pga Corona-situasjonen. Max 40 deltakere.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (Vipses til 909 25 468).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.