Ut på tur Lier

19. november kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Dagstur, Aktivi100

Lelangen fra P-plass Eiksetra. 9 km. Middels.krevende tur.

OBS! Pga corona-faren må hver deltaker selv ta seg til startstedet. Det er ikke samkjøring.

Turene med Ut på tur Lier er i samarbeid med Lier Frivilligsentral og går på dagtid i flotte turområder i Lier og omegn. Her kan du bli kjent på nye stier og med nye mennesker. Du får frisk luft og god mosjon. Vi tar oss tid til en god matpause og sosialt samvær.

Alle turene går på beina, også på vinteren. Vi tar forbehold om endringer i programmet med tanke på tidspunkt og vær/føreforhold. Turene ledes av turledere fra DNT Drammen og Omegn. Disse stiller opp frivillig og ulønnet.

Tid: Torsdager kl 10.00. Turene varer inntil 4 timer, inkl. matpause. Lengre turer enn dette vil være merket krevende.

Pris: Gratis for DNT-medlemmer, kr 30,- for ikke-medlemmer.

Ta med håndsprit/Antibac, sitteunderlag, vann/termos, matpakke, ekstra genser om vinteren og sokkeskift. Turskoene bør tåle fuktighet. Om vinteren kan det også være lurt med brodder og staver.

Velkommen!