Utsatt til 2021 - Nordmarka på langs (20-40 år)

21. november kl. 08:45
Oslomarka (se kart)

Er du på utkikk etter en helgetur på senhøsten? Nå har du muligheten til å bli med oss på vandring gjennom Nordmarka -  på langs! Denne todagersturen tar oss gjennom fyldig skog og fredelige vann før den fører oss tilbake til Oslo.

Lørdag 21 november: Grua stasjon – Katnosdammen

Lørdag morgen møtes vi på Grua stasjon (ca en time fra Oslo) kl 8.45. Herfra setter vi kurs mot dagens turmål, Katnosdammen, som vi når via Svartbekken parkering – Rajebråtehytta – Gjerdingen. Underveis unner vi oss en god lunsjpause med egen medbrakt nistepakke. Vel fremme ved Katnosdammen tar vi oss inn på den ubetjente hytten Katnosdammen, lager en god felles middag og slapper av.

Denne etappen er ca. 20 km og vi beregner å bruke omlag 6-7 timer.

Søndag 22. november: Katnosdammen – Sognsvann

Søndagen starter tidlig med felles frokost hvorpå vi pakker sekkene og fortsetter på siste del av turen fra Katnosdammen – Sandungen – Hakkloa – Kikut – Ullevålseter – Sognsvann. I dag nyter vi også egen nistepakke underveis, og kanskje duften av deilig hvetebakst og varm kakao lar oss forføre.

Dagens etappe er en 7-8 timers tur og gir oss rundt 23 gode kilometer i beina.

Transport til/fra start- og sluttpunkt dekkes selv av hver enkelt deltaker. Med kollektiv transport kan Jaren/Gjøvikbanen ta deg fra Oslo S til Grua stasjon. Se reiseinformasjon på vy.no.

Mat: Du må ha med egen niste lørdag og søndag samt ønsket snacks (nøtter, sjokolade etc) til helgen. Turlederne handler inn til felles middag på lørdag og frokost på søndag. Alle må ha litt ekstra plass i sekken til å ta et par ting hver.

Pris:

DNT medlem: 300 kr
Ikke DNT medlem: 425 kr
Inkludert er middag og frokost, leie av hytte samt turlederkostnader.

Øvrig informasjon

På denne turen anbefales en lett tursekk hvor du kun tar med det aller mest nødvendige da vi sover inne på hytte. Gode, vanntette tursko med tilstrekkelig støtte er obligatorisk.

Pakk forøvrig varme klær, og etter vær og temperatur – det kan bli kaldt på denne tiden. Tips til å pakke tursekken kan du blant annet finne her og her

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Vi følger DNTs regler mht smittevern

Med forbehold om vær og endring i programmet.

Turledere
Christina (+47 99565897)
Karoline (+47 90248477)

Utsatt til 2021 - Nordmarka på langs (20-40 år)