Høsttur til Kalhovd for unge voksene (20-40 år)

25. september kl. 18:00
27. september kl. 15:00
Voksne, Ungdom
DNT Drammen og Omegn, DNT ung Drammen
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)

Christina og Andrea Emilie inviterer deg med på høsttur til Kalhovd turisthytte 25.-27. september! Dette blir en hyggelig helg i frisk fjelluft, med fine turer og god stemning. Dette er en helgetur som passer for deg som er ung voksen (20-40 år) og som liker å være på tur i godt selskap! Turen skal passe for de aller fleste, men du må være forberedt på minst et par mil i beina på lørdagsturen! Husk derfor gode fjellsko som tåler å bli våte!

Pakkeliste her

Program:

Vi reiser opp fredag kveld, fordeler rom, lager felles middag og blir litt kjent. Vi står opp tidlig lørdag morgen, spiser felles frokost, smører en god lunsj og går på tur hele dagen! Vi lager felles middag lørdag kveld når vi er tilbake på Kalhovd, og kanskje byr turlederne på en hyggelig overraskelse til dessert! Søndag er det ny felles frokost, niste-smøring og en kort dagstur før hjemreise. Mer detaljert beskrivelse og pakkeliste får du på mail senest 23. september! :)

Hytta er ubetent i denne perioden. Les om hytta her

OPPMØTESTED OG TID: Drammen togstasjon kl. 18:00 ved hovudinngangen.

AVREISE FRA KALHOVD: Kl. 15.00

Kontakt Turlederene for spørsmål angående turen:
Andrea Emilie: andreaemilie93@gmail.com
og
Christina: christina.lam9@gmail.com

Smittevernregler for deltakere på våre turer, kurs, aktiviteter og arrangement:

- Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.

- Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.

- Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.

- Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.

- Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

- Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.

- Ved felles måltider må dette gjennomføres slik:

o Nøye håndvask utføres i forkant av alle som deltar i matlagingen.

o Det bør tilberedes mat og drikke som varmebehandles, slik som suppe, gryte, kakao, varm saft etc. Viruset dør ved varmebehandling over 70 grader.[1]

o Maten bør serveres av en og samme person, fremfor at deltakerne forsyner seg én og én.

- I den grad det trengs biltransport må kravet om 1 meter avstand overholdes og det er særlig viktig at generelle hygieneråd blir fulgt. Passasjerantallet tilpasses størrelsen på bilen. Der det benyttes kollektiv transport, vil DNTs medlemsforeninger legge til rette for at dette ikke belaster tidspunktet for nytte- og arbeidsreiser.

Høsttur til Kalhovd for unge voksene (20-40 år)

Turledere:

• Andrea Emilie Borgenvik