Ute-Mandag med DNT Ung Drammen

21. september kl. 18:00 - 21:00
Fellestur, Fottur, Dntungdom
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)

Ute-Mandag  blir arrangert kvar mandag. Turen tar normalt sett 2-3 timer og er en flott anledning til å bli kjent med DNT Ung sitt tilbud, medlemmer, turledere eller turmuligheter i området. Dette er en flott tur for deg som vil ha en hverdagstur i nærmiljøet eller bli kjent med andre turinteresserte mennesker. Ute-måndagene er et lavterskeltilbud som krever lite utstyr eller erfaring. Kom alene eller sammen med venner. Utemandag blir arrangert på dugnad av frivillige ungdoms-turledere. Oppmøte er utenfor turbutikken i Nedre Storgate 10 dei 3 første mandagene i månaden, medan den siste mandagen i månaden kan være oppmøte eit anna sted, sjå detaljer under. Oppmøte er alltid kl 18.00

Tilbodet er gratis, og krever ikkje påmelding.

Passer for: 13-30 år

12/21/2020   Ingeborg Nisse-fjas
12/28/2020 Juleferie ---
1/4/2021   Malene Aking

Smittevernregler for deltakere på våre turer, kurs, aktiviteter og arrangement:

- Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.

- Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.

- Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.

- Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.

- Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

- Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.

- Ved felles måltider må dette gjennomføres slik:

o Nøye håndvask utføres i forkant av alle som deltar i matlagingen.

o Det bør tilberedes mat og drikke som varmebehandles, slik som suppe, gryte, kakao, varm saft etc. Viruset dør ved varmebehandling over 70 grader.[1]

o Maten bør serveres av en og samme person, fremfor at deltakerne forsyner seg én og én.

- I den grad det trengs biltransport må kravet om 1 meter avstand overholdes og det er særlig viktig at generelle hygieneråd blir fulgt. Passasjerantallet tilpasses størrelsen på bilen. Der det benyttes kollektiv transport, vil DNTs medlemsforeninger legge til rette for at dette ikke belaster tidspunktet for nytte- og arbeidsreiser.

Ute-Mandag med DNT Ung Drammen

Turleder: