Ut på tur Drammen

Fellestur, Fottur, Dagstur, Aktivi100

Frogner kirke.

Om "UT på tur Drammen":
Oppmøte kl 10.00 hos Turistforeningen i Nedre Storgate 10/Gågata i Drammen dersom ikke annet er oppgitt.

Etter at Ut på Tur Drammen startet opp igjen etter sommeren, har vi ikke benyttet buss for å redusere risiko for corona-smitte. Dette har redusert vår mulighet til valg av turer. I det nye programmet har vi lagt inn 5 turer hvor vi leier egen buss ut av byen, og returnerer til fots. For dette må vi ta en betaling fra turgruppa på til sammen kr. 250,- pr pers. Beløpet betales med VIPS til 61 83 07 ( > Ut på Tur Drammen > Egenandel buss > kr 250 >  Betaler du for flere, tast inn navn ).

Følg med på Facebook-siden «UT på tur Drammen», der blir ukas tur lagt ut. Fjellturen er avlyst i år.

Ta med håndsprit/Antibac, mat, drikke, ekstra tøy og noe å sitte på. I vinterhalvåret kan det være lurt med pigga støvler, eller brodder. Staver kan også være lurt.

Turdeltakelse er gratis for DNT-medlemmer, kr. 30,- for ikke-medlemmer.

Velkommen!