Avlyst Ut på tur Sande og Svelvik

10. november kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Dagstur
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Kulturvandring på Berger. Alt. frammøte: Berger kirke kl. 10.30.

Om "Ut på tur Sande og Svelvik":
Fotturer på dagtid på tirsdager i partallsuker. Fast oppmøte kl. 10.00 på Torget i Sande med mulighet for samkjøring til startsstedet. Alternativt oppmøtested er oppgitt i programmet.
Ta med Antibac, mat og drikke, og gjerne sitteunderlag. Om vinteren kan det være lurt med ekstra tøy, og brodder/pigga støvler og staver.
Turene varer 3 -4 timer, inkludert pause.
Pris: Gratis for DNT-medlemmer / kr. 30,- for ikke-medlemmer.
Ingen påmelding.
Følg gjerne med på Facebookgruppen "Utpå tur Sande", der blir turene lagt ut, samt evt. endringer.

Alle er velkommen!

Smittevernregler for deltakere på våre turer, kurs, aktiviteter og arrangement:

• Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.
  • Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.
  • Ved felles måltider må dette gjennomføres slik:
    • Nøye håndvask utføres i forkant av alle som deltar i matlagingen.
    • Det bør tilberedes mat og drikke som varmebehandles, slik som suppe, gryte, kakao, varm saft etc. Viruset dør ved varmebehandling over 70 grader.[1]
    • Maten bør serveres av en og samme person, fremfor at deltakerne forsyner seg én og én.
  • I den grad det trengs biltransport må kravet om 1 meter avstand overholdes og det er særlig viktig at generelle hygieneråd blir fulgt. Passasjerantallet tilpasses størrelsen på bilen. Der det benyttes kollektiv transport, vil DNTs medlemsforeninger legge til rette for at dette ikke belaster tidspunktet for nytte- og arbeidsreiser.