Ut på tur Eiker

18. august kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Dagstur, Aktivi100

Tur til Svartskuren. Kjører til enden av veien ved Spærensetra. Forholdsvis lett tur.

"Ut på tur Eiker" er ei turgruppe som går fottur hver tirsdag i de flotte turområdene i Nedre og Øvre Eiker.

Fast oppmøtested er P-plassen på Eikersenteret, bortenfor vaskehallen, kl. 10.00. Varighet til ca. 15.00.
Samkjøring i private biler til turens startsted. Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Ta med Antibac, niste, drikke og sitteunderlag, benytt solid og stødig fottøy og ta gjerne med litt ekstra klær - etter vær og årstid - og bli med på trivelige turer i Nedre og Øvre Eiker! Om vinteren kan det være nødvendig med brodder eller pigga støvler/sko og staver.
Turdeltakelse er gratis for turistforeningsmedlemmer, og koster kr. 30,- pr tur for andre.

Spørsmål?
Kontakt turlederne for gruppa Torill Kolberg Medrud, tlf 901 81 823,
Gro Aaby Haare, tlf, 411 43 618
Tore Haare, tlf. 930 57 242
Anne Hagen, tlf. 958 12 477
Bjørn Monsen, tlf. 958 31 004.
Alle er velkomne til å bli med!

Smittevernregler for deltakere på våre turer, kurs, aktiviteter og arrangement:

• Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.
  • Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.
  • Ved felles måltider må dette gjennomføres slik:
    • Nøye håndvask utføres i forkant av alle som deltar i matlagingen.
    • Det bør tilberedes mat og drikke som varmebehandles, slik som suppe, gryte, kakao, varm saft etc. Viruset dør ved varmebehandling over 70 grader.[1]
    • Maten bør serveres av en og samme person, fremfor at deltakerne forsyner seg én og én.
  • I den grad det trengs biltransport må kravet om 1 meter avstand overholdes og det er særlig viktig at generelle hygieneråd blir fulgt. Passasjerantallet tilpasses størrelsen på bilen. Der det benyttes kollektiv transport, vil DNTs medlemsforeninger legge til rette for at dette ikke belaster tidspunktet for nytte- og arbeidsreiser.