Kveldstur Bjerkøya rundt med Ut på tur Sande og Svelvik

13. august kl. 18:00
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)

Vi samarbeider med Holmestrand Turistforening.

Turgruppen arrangerer turer tirsdager i partallsuker på dagtid.

Nå har fler frivillige turledere blitt med i gruppen og nå inviterer turgruppen til kveldsturer en gang i måneden.

Første kveldstur er torsdag 13.august og går Bjerkøya rundt.
Det er oppmøte på parkeringsplassen på moloen ved Bjerkøya, parkering må skje på den første parkeringsplassen når du svinger av hovedveien. Her er det gratis å parkere.

Turen regngere som kategori lett.

Turene ledes av turledere og denne turen er det Linda som er turleder på.

Informasjon mht smitte:
DNT arrangerer turer og aktiviteter som kan gjennomføres etter gjeldene råd fra FHI.
DNT har utarbeidet er plan for Aktivitet og gjennomføring av aktiviteter og turer.

DNT er arrangør og har ansvaret for at kontaktinfo til alle deltakere blir notert og oppbevart en viss tid i etterkant av turen.
Minner om at turdeltakerne må holde minst 1 meter avstand, ha med antibac og generelt vise hensyn.

Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Velkommen til tur!

Kveldstur Bjerkøya rundt med Ut på tur Sande og Svelvik

Ut på tur Sande og Svelvik er en turgruppe tilhørende Den Norske Turistforening Drammen og Omegn. Vi samarbeider med Holmestrand Turistforening. Turgruppen arrangerer turer tirsdager i partallsuker på dagtid. Nå ...

Turleder:

• Linda Klein