AVLYST -Friluftsliv for alle - DNT Ung Drammen (15-26 år): klatrekveld

5. desember kl. 16:00 - 19:00
Annet, , Ungdom, Inneklatring
DNT Drammen og Omegn, DNT ung , DNT ung Drammen
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)

Er du nysgjerrig på eller lyst til å prøve å klatre? Vi møtes på Klatreverket for å klatre litt sammen. Vi stiller med folk som har sertifisering og som kan sikre.

Denne kvelden er for alle, uavhengig av erfaring eller kompetanse. Her er alle mellom 15 og 26 velkommene

Inngang: 125kr. Utstyr kan også leies.

Oppmøte: 16:00 i resepsjonen (sjå under)
Se etter person med DNT-logo

Følgende datoer:

28. september kl. 16:00 – 19:00

Kveldene blir kortere og tiden er inne for å trekke innendørs, vi må holde styrken til neste sommer. 😌 Vi møtes til dyst på Klatreverket! 💪🏻 Og 28. september er også den dagen da et Japan Airlines Flight 472 landet på feil flyplass utenfor Bombay. Rullebanen var betydlig kortere enn forventet, og flyet brakk i biter. Så feil kan man ta. 🛬 😬

15. november kl. 16:00 – 19:00

Vi møtes til klatring på mandag 15 november. 🧗🏼‍♀️💪🏻 Men det er verd å minnes at i dag i 1922 oppdaget arkeologene Tutankhamons grav i Kongens Dal, Egypt. 🏺🧿

5. desember kl. 16:00 – 19:00

Velkommen til desember-klatringen, klargjøring av kroppen til bunad og smoking! 👔 5. desember 1956 landet 26. juli-bevegelsen på Cuba for å starte revolusjon. 🇨🇺 Det startet veldig dårlig: kun 12 av 82 overlevde, men to av dem var Fidel Castro og Che Guevara og det ble revolusjon. Det samme gjelder i klatring: man kan lykkes selv med svært små marginer! ✌🏻😁

Pris: gratis for DNT-ung-medlemmer. 50 kroner i ikkje-meldems-gebyr.
les om medlemsfordeler og meld deg inn her

Smittevernregler for deltakere på våre turer, kurs, aktiviteter og arrangement:

- Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.

- Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.

- Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.

- Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.

- Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

- Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.

- Ved felles måltider må dette gjennomføres slik:

o Nøye håndvask utføres i forkant av alle som deltar i matlagingen.

o Det bør tilberedes mat og drikke som varmebehandles, slik som suppe, gryte, kakao, varm saft etc. Viruset dør ved varmebehandling over 70 grader.[1]

o Maten bør serveres av en og samme person, fremfor at deltakerne forsyner seg én og én.

- I den grad det trengs biltransport må kravet om 1 meter avstand overholdes og det er særlig viktig at generelle hygieneråd blir fulgt. Passasjerantallet tilpasses størrelsen på bilen. Der det benyttes kollektiv transport, vil DNTs medlemsforeninger legge til rette for at dette ikke belaster tidspunktet for nytte- og arbeidsreiser.

AVLYST -Friluftsliv for alle - DNT Ung Drammen (15-26 år): klatrekveld

Turledere: