Ut på tur Modum & Sigdal

Fellestur

Dato
26. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Aktivi100
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Dette arrangementet er over!

Historisk vandring i Krødsherad hvor vi gjør oss kjent mellom Rundskogen og Norefjell. Vi følger gamle drifteveier langsetter Fosslielva hvor gårdene nede i lia hadde sine setre på Norefjell. Flere gårdsbruk og boplasser i området er i dag nedlagt, men ved å følge gamle led finner vi hustufter, svære røyser og steingjerder som vitner om generasjoners bruk av marka. Dette er en spektakulær og spennende tur med lokalkjent guide. Avmarsj kl 11:00 fra (P) snuplass på skogsbilvei like ovenfor den øverste Rundgården. Husk niste og godt med drikke i sekken. 10 km.

DNT Drammen og Omegn inviterer i samarbeid med Modum Frisklivssentral turglade moinger og sigdøler - og andre - til å bli med på ukentlige turer i nærmiljøet på onsdager.

Turene tilrettelegges slik at alle med lyst og grei kondisjon kan gjennomføre ca 3 - 4 timer aktivitet, inklusive tilkjøring og tid til pauser underveis. Målet vårt er at vi gjennom aktivt samvær skal bli godt kjent i bygda vår, og at vi skal føle god helseeffekt som bonus.

Ta med Antibac, niste og drikke samt sitteunderlag. Om vinteren kan det være lurt med brodder og staver..

Fast oppmøteplass er P-plassen på Furumo, Geithus, kl. 10.00. Samkjøring til turens startssted derfra.