Ut på tur Modum & Sigdal

Fellestur

Dato
5. august 2020 kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Aktivi100, Fjelltur
Arrangør
DNT Drammen og Omegn
Dette arrangementet er over!

Fjelltur til toppen av Ranten (1419 m), Eggedal. Vi går fra Tempelseter og følger Tempelbekken til Raudmyran. Videre langs den T-merkede Norefjell-traversen før opp til Ranten, som med sin storslåtte utsikt lar oss skue nedover Sigdal og utover Trillemarka, Blefjell og Eggedalsfjell. Veien tilbake har vi flere valg, og turleder avgjør rute i samråd med deltakerne. Turen er vel 11 km og med 400 m høydeforskjell er det en tung tur. Vi velger derfor å møtes på Furumo kl 09:00 denne onsdagen, og kjører til (P-øvre) Tempelseter. Her logger vi deltakrne og har avmarsj kl 10:30, og regner med å bruke vel 4,5 timer på turen. Husk solid niste og dobbel dose drikke.

NB ! Som deltalker må du forholde deg til Covid-19 smittevern. 

DNT Drammen og Omegn inviterer i samarbeid med Modum Frisklivssentral turglade moinger og sigdøler - og andre - til å bli med på ukentlige turer i nærmiljøet på onsdager.

Turene tilrettelegges slik at alle med lyst og grei kondisjon kan gjennomføre ca 3 - 4 timer aktivitet, inklusive tilkjøring og tid til pauser underveis. Målet vårt er at vi gjennom aktivt samvær skal bli godt kjent i bygda vår, og at vi skal føle god helseeffekt som bonus.

Ta med Antibac, niste og drikke samt sitteunderlag. Om vinteren kan det være lurt med brodder og staver..

Fast oppmøteplass er P-plassen på Furumo, Geithus, kl. 10.00. Samkjøring til turens startssted derfra.