Ut på tur Røyken og Hurum

30. september kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Dagstur, Aktivi100

Gjerdal til Herstadhei: Start på Hernestangen med bratt oppstigning på Villingstadåsen fra sør, innom Herstadhei turisthytte og retur over Bølskog til Hernestangen; Middels tur med bratt oppstigning, ca. 8 km.
Turledere: Campbell Day (908 56 640), Bjørn; Randi; Berit.

Oppmøte: Øvre parkeringsplassen ved Røykenbadet kl. 10.00, eller P-plass ved Hernestangen kl. 10.20;

Fast oppmøte: Onsdager kl. 10.00. Varighet 3-4 timer, lengre turer er markert.

For turene i Røyken oppmøte på øvre P-plass ved Røykenbadet, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

For turene i Hurum oppmøte ved Semsporten på riksvei 289 mellom Sætre og Klokkarstua, eller ved startsted for turen (ca. kl. 10:15).

Samkjøring i private biler: Turdeltakerne betaler sjåføren kr. 10,- pr. mil.

Pris: Gratis for medlemmer av Turistforeningen; kr. 30,- for ikke-medlemmer (betales til turleder).

Klær/utstyr: Hver deltaker må ha med sin egen Antibac. Klær etter vær, stødig fottøy som tåler fukt. Niste, drikke (varm om vinteren) og sitteunderlag. Det kan være bra å ha med staver for å skåne knær. Brodder eller pigga støvler er lurt i vinterhalvåret.

Turene arrangeres i samarbeid med Røyken Frivilligsentral, Røyken og Hurum Frisklivssentral og Hurum Frivilligsentral.